Prodelta 70 jaar
Nederlands English

Projectmanager Vastgoed (Techniek)

18.07.19

ProDelta Real Estate is al ruim 40 jaar actief als ontwikkelaar en belegger in logistiek en industrieel vastgoed. Onze vastgoedportefeuille omvat inmiddels ruim 500.000 m² op meer dan 95 hectare terrein en het zwaartepunt van de vastgoedactiviteiten ligt in de delta van de Rotterdamse haven, Noord-Brabant en de haven van Antwerpen.

Met een compact en professioneel team van ruim 10 gedreven medewerkers wordt de portefeuille technisch, commercieel en financieel beheerd en worden nieuwe vastgoedprojecten ontwikkeld.

Je werkt zelfstandig en bent onder de directe verantwoordelijkheid van de Directeur Vastgoed belast met het begeleiden en aansturen van voorkomende ontwikkelingsplannen en het beheer en onderhoud van het onroerend goed van de ProDelta groep.

Werkzaamheden

  • Het ondersteunen van de Directeur Vastgoed bij het selecteren van en opdragen van een aannemer voor grote onderhoudswerkzaamheden en/of nieuwbouw plannen.
  • Het uitvoeren van projectmanagement taken uit bij grote verbouwingen en nieuwbouwprojecten.
  • Het bepalen van noodzakelijk onderhoud aan het onroerend goed van de ProDelta organisatie en de technische en financiële inkoop van service- en onderhoudswerkzaamheden.
  • Begeleiden en bewaken van de uitvoering van werkzaamheden welke onder je verantwoordelijkheid vallen.
  • Het opstellen van een meerjarenbegroting op.
  • Het onderhouden van goede contacten met onze huurders.

Wat jij ons te bieden hebt

  • Een afgeronde bouwtechnische opleiding op (mbo+) hbo niveau.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, opgedaan bij bijvoorbeeld een aannemingsbedrijf, een projectontwikkelaar of een projectmanagementorganisatie.
  • Ervaring met de aansturing van (grootschalige) nieuwbouw- en beheer-/onderhoudsprojecten op bouwtechnisch, juridisch, commercieel en administratief-financieel vlak.
  • Gedegen kennis van ontwikkel-, ontwerp- en bouwprocessen (inclusief contractering).

Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend. Kennis van de Duitse taal is een pré.

 

Wat wij jou bieden

Je bent verzekerd van een mooi salaris en minimaal 25 vakantiedagen per jaar. Daarnaast stimuleren wij onze medewerkers graag om te blijven ontwikkelen en is er ruimte om een opleiding te volgen. Je bent overal bereikbaar met een telefoon en een laptop. Voor deze functie zal een auto beschikbaar worden gesteld.

-

We verzoeken je vriendelijk jouw motivatiebrief en cv te richten aan Leonique van Prooijen (l.vanprooijen@prodelta.nl). Ook voor vragen of een extra toelichting kun je (telefonisch) contact opnemen met Leonique van Prooijen op 010-8920470. 

« Terug naar overzicht
ProDelta Holding B.V.
Parklaan 9
3016 BA Rotterdam
The Netherlands

T +31 (0)10 89 20 470
F +31 (0)10 89 20 480
E info@prodelta.nl
L Google maps